Vind hier het antwoord op al je vragen

WAT IS COMPLEX?

Complex is een all-in huurformule die wij toepassen in onze businesscenters. Complex is ontstaan vanuit een passie voor vastgoed, hospitality en ondernemen. Wij geven bestaande gebouwen een nieuwe toekomst en verbinden ondernemende professionals met elkaar. Een moderne kantooromgeving, informeel en ongedwongen, waar ondernemers de ruimte krijgen om te doen waar ze goed in zijn zodat ze hun dromen kunnen realiseren

Wat is er inbegrepen in de all-in huurprijs?

Als je huurt bij Complex, dan zijn de volgende services bij de huurprijs inbegrepen:

 

  • Vaste servicekosten, geen verrekening achteraf
  • Vrij gebruik van koffie en thee
  • Vrij gebruik van de ingerichte vergaderkamers
  • Zithoeken om te relaxen
  • Gasten WiFi in de algemene en gemeenschappelijke ruimten
  • Gezamenlijke pantry
  • Toegang tot alle Complex locaties (op aanvraag)
  • 24/7 toegang
  • Schoonmaak van de algemene en gemeenschappelijke ruimten
Vanaf en tot welke grootte is er kantoorruimte te huur in Complex?

Over het algemeen is er kantoorruimte te huur vanaf ca. 20 m² tot 80 m². Heb je minder of geen vaste kantoorruimte nodig? Overweeg dan een flex werkplek. Heb je meer ruimte nodig, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn altijd bereid om mee te denken en kantoorruimte op maat aan te bieden.

Als ik een flex werkplek huur, zijn dan ook alle services inbegrepen in de huurprijs?

Wanneer je een Flex werkplek huurt bij Complex, dan zijn alle bovengenoemde services bij de huurprijs inbegrepen.

Is internet inbegrepen in de huurprijs?

Er is een gasten WiFi netwerk aanwezig in de algemene en gemeenschappelijke ruimte. Voor een vaste en snelle internetverbinding dient er een abonnement afgesloten te worden bij onze internetleverancier.

Heb ik toegang tot alle Complex locaties?

Standaard heb je alleen toegang tot alleen de locatie waar je huurt. Op aanvraag kan je gebruik maken van de andere Complex locaties. Wij kunnen eenvoudig jouw elektronische tag toegang laten geven tot de andere vestigingen.

Kan ik vrijblijvend een bezichtiging aanvragen?

Het is altijd vrijblijvend om een bezichtiging aan te vragen. Wij helpen en informeren je graag over Complex en de faciliteiten. Een dagje sfeer proeven? Geen probleem, kom gerust langs om een dag kosteloos te werken zonder verplichtingen.

Wat is de minimale huurperiode?

De minimale huurperiode bedraagt in principe 12 maanden. Bij uitzondering zijn wij bereid ons flexibel op te stellen en een overeenkomst te sluiten voor een kortere periode. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden. Voor Flex werkplekken geldt een minimale huurperiode van 3 maanden.

Als ik meer ruimte wil huren, kan ik mij dan ergens inschrijven op een wachtlijst?

Indien je interesse hebt in een grotere ruimte, neem dan telefonisch of via de email contact op met ons. Wij hebben inzicht in de (toekomstige) beschikbaarheid.

Biedt het mij voordeel als ik een nieuwe huurder aandraag?

Hier kunnen zeker voordelen aan verbonden zitten, dit verschilt per locatie. Vraag ons naar de eventuele voordelen bij het aandragen van een nieuwe huurder.

CONTACT

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan contact op via:

 

m: info@cbtw.nl
t. 030 – 204 5014