coworking

WERKEN IN EEN COWORKING LOCATIE

Ben jij een zzp’er of freelancer en denk je na over het huren van een kantoor? Je bent niet de enige professional die zorgvuldig de afweging maakt tussen werken vanuit huis of het huren van een kantoorruimte. Veel startende zzp’ers en freelancers beginnen vanuit huis. Een thuiskantoor heeft zo zijn voordelen. Je hebt geen extra lasten voor het huren van een kantoor, je bent super flexibel en hebt geen reistijd. Maar wist je dat de voordelen van thuiswerken niet opwegen tegen de voordelen die een kantooromgeving je kan bieden? Er zijn zelfs speciale kantoorconcepten voor zzp’ers en freelancers. Dit zijn zogenoemde ‘coworking spaces’. In deze blog lees je de belangrijkste voordelen van huren in een coworking locatie.

1. Plug and work

Anders dan als huurder van een traditioneel kantoor hoef je in een coworking space niet meer te investeren in de vloer- en wandafwerking. Bij Complex Built to Work kun je zelfs kiezen voor een volledig ingerichte werkplek of kantoorruimte. Je kunt volledig worden ontzorgt als jij dat wenst. Je neemt je laptop mee en gaat gelijk aan de slag. Hoe fijn is dat! Bovendien profiteer je van gedeelde faciliteiten, passend bij het gedachtegoed van de deeleconomie. Je kunt gebruikmaken van vergaderruimten voor een inspirerende brainstormsessie en een trendy ingerichte lounge voor spontane ontmoetingen. Uiteraard onder het genot van heerlijke koffie en thee. De gedeelde faciliteiten zijn inbegrepen bij de prijs voor het gebruik van een werkplek of werkruimte.

2. Flexibility is the key to stability

Als zzp’er of freelancer is geen dag hetzelfde. Jij omarmt verandering. Dan wil je natuurlijk ook dat je werkplek hier bij past. Bij een standaard kantoorruimte is de huurtermijn in het huurcontract al snel vijf jaar. Bovendien staat de hoeveelheid gehuurde meters vast. Bij Complex Built to Work begrijpen we dat je als zzp’er of freelancer graag afspraken wilt kunnen maken over de huurperiode, opzegtermijn en hoeveelheid ruimte. Flexibiliteit reikt verder dan het huurcontract. Werk wanneer het jouw uitkomt. Een locatie die 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk is. Niets staat de groei van jouw bedrijf in de weg.

3. Co-work and co-create

In een co-working space ontmoet je andere ondernemers en bedrijven. Een informele ontmoeting met een medehuurder onder het genot van een kop koffie kan zomaar resulteren in een nieuwe samenwerking. Benut elkaars expertise en krijg nieuwe inzichten en ideeën. Bovendien beschik je over een professionele werkomgeving waar je klanten kunt uitnodigen bij een inspirerende brainstorm. De perfecte plek om co-creatie handen en voeten te geven.

Werk jij liever vanuit huis of gaat je voorkeur uit naar een werkomgeving speciaal voor zzp’ers en freelancers? Complex Built to Work is een moderne werkomgeving voor kleine en grote ondernemingen. Complex geeft zzp’ers, freelancers en ondernemingen de mogelijkheid om lekker hun werk te doen. Je vindt Complex locaties in Houten, Bunnik en Naarden. Neem contact met ons op voor een werkplek op maat.

Geen reactie's

Geef een reactie