meet monique

IT-OPLOSSINGEN VANUIT EEN ANDER PERSPECTIEF. VOOR Q-TC DE SUCCESFORMULE DIE ZORGDE VOOR GROEI EN VERHUIZING

Monique Bakker (54), begon een aantal jaren geleden bij Q-TC. Q-TC is ruim 10 jaar geleden opgericht. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 11 medewerkers en staan er nog vacatures open. Sinds 26 mei 2018 is Q-TC te vinden in Complex Naarden. Wij zijn natuurlijk benieuwd naar de eerste ervaringen.

Vertel eens wie je bent?
Ik ben Monique. Vanaf de oprichting ben ik bij Q-TC betrokken, daar mijn man mede-eigenaar is van Q-TC. Pas sinds 2 jaar werk ik er ook echt. Ik ben onder andere medeverantwoordelijk voor de financiën, het welbevinden van het personeel en onderdeel van het MT. Daarnaast ben ik oma van twee kleinkinderen.

Wat doet QTC precies?
Je hebt de gangbare IT, maar wij denken net op een andere manier. Wij zorgen dat organisaties inzicht krijgen in de processen die zij belangrijk vinden. Normaliter gebeurt dat bottom up. Wij doen dit juist met een top down aanpak. Hoger management en directie kunnen via een dashboard real time zien hoe de processen draaien en waar nodig direct ingrijpen.

Je hebt de gangbare IT, maar wij denken net op een andere manier. Wij zorgen dat organisaties inzicht krijgen in de processen die zij belangrijk vinden

Waarom hebben jullie voor een Complex locatie gekozen?
Voorheen waren wij te vinden in Zeist. Het pand was sterk verouderd. Van binnen leek het nog oké, maar wij kenden inmiddels alle mankementen. Die werden nooit opgelost. Ook groeiden we eruit. We zochten een plek waar we meer ruimte hadden voor trainingen, cursussen, meetings enzovoorts. Complex ligt ook centraal, naast de snelweg en is voor de meeste collega’s ook nog dichterbij. Je hebt de ruimte, dat is voor ons belangrijk, en betaalbaar.

Wat is jullie eerste ervaring?
Je voelt je hier echt welkom! Vanaf het eerste gesprek met Maxim eigenlijk al, totaal niet commercieel. Tuurlijk moet je uiteindelijk betalen, maar het was oprecht een leuk gesprek. Verder is het prettig dat er voor alles wordt gezorgd. Voor de collega’s is het wel even wennen, we zitten minder dicht op elkaar dus je moet elkaar nu even wat bewuster opzoeken. Er is ook absolute betrokkenheid, Luc is nergens te beroerd voor. Prettig concept.

Wat vinden jullie van de andere huurders?
Gezellig, in ons oude bedrijfspand zaten we alleen. We vinden het leuk om andere mensen tegen te komen met hun verhalen. De gezellige en ongedwongen dynamiek vinden we leuk. We hebben gehoord dat er binnenkort een kennismakingsborrel is, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen.

Wat vinden jullie klanten van de nieuwe plek?
Klanten reageren enthousiast op ons nieuwe kantoor. Het is ook veel prettiger om mensen hiernaartoe te laten komen. Er is een grote tafel waar je met z’n allen aan kan zitten, lekker huiselijk. Het Gebouw en concept passen ook beter bij onze organisatie. Er wordt veel gedaan om het pand aantrekkelijk te maken en te onderhouden. Dat is qua uitstraling naar onze klanten toe een enorm pluspunt!

Welk cijfer zou je de volgende punten geven?
Services                         –           9

Sfeer/uitstraling          –           8
Gastvrijheid                  –           9
Vergaderruimtes          –           9

Geen reactie's

Geef een reactie